Pastaroad

Pasta kana ja pestoga

Kas olete tüdinenud tavalistest pastaretseptidest ja otsite midagi uut ja põnevat? Siin on üks retsept, mis võib teie pastakogemuse täiesti uuele tasemele viia. See pasta kana ja pestoga on täis Vahemere maitseid ja valmib vaid 30 minutiga. See on ideaalne roog neile, kes soovivad midagi kiiret, kuid samas maitsvat ja toitvat.

Koostisosad:

  • 2 kondi ja nahata kanafileed
  • 2 supilusikatäit oliiviõli
  • 1/4 tassi basiiliku pestot
  • Sool ja must pipar maitse järgi
  • 3 küüslauguküünt, hakitud
  • Purustatud punased piprahelbed
  • 3 tomatit, tükeldatud
  • 450g keedetud pastat + 2 tassi pasta keeduvett
  • Hakitud värske basiilik, pealepuistamiseks
  • Riivitud parmesan, pealepuistamiseks

Valmistamine:

  1. Määri kanafileed basiiliku pesto, soola ja pipraga. Kuumuta suur pann keskmisel kuumusel, lisa 2 supilusikatäit oliiviõli ja prae kana, kuni see on täielikult küps (umbes 5-10 minutit sõltuvalt paksusest). Lõika ja pane kõrvale.
  2. Samale pannile lisa hakitud küüslauk, supilusikatäis pestot (valikuline) ja purustatud piprahelbed. Hauta mõni minut, et maitsed seguneksid. Lisa pasta keeduvett ja parmesani. Kui juust on sulanud, lisa keedetud pasta ja sega hästi. Võid lisada ka natuke oliiviõli või rohkem pestot, kui soovid.
  3. Lisa tükeldatud kana ja tomatid ning lase paar minutit soojeneda. Puista peale värske basiilik, riivitud parmesan, must pipar ja soovi korral tilk oliiviõli. Naudi!

Lõppsõna

Pasta kana ja pestoga on suurepärane viis nautida klassikalisi Vahemere maitseid kiire ja lihtsa õhtusöögi kujul. See retsept on eriti hea neile, kes soovivad kiiret, kuid maitsvat rooga, mis sobib nii argiõhtuteks kui ka erilisteks sündmusteks. Head isu!


5 2 hinnangut
Hinnang

Kommentaarid

Telli
Anna märku
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare