Mustsõstrad, need pisikesed mustad pärlid, mis kasvavad paljudes Eesti aedades, on tõelised C-vitamiini pommid. Nendest marjadest valmistatud kissell on sügavalt tumepunase värviga, …
Kissellid
Kissell on jook või magustoit, mis on Eestis olnud populaarne juba aastakümneid, kui mitte sajandeid. Tegu on tõeliselt universaalse roaga, mida saab valmistada erinevatest puuviljadest ja marjadest, ning mis sobib nii suvisteks pidustusteks kui ka talvisteks õhtuteks. Eriti populaarsed on Eestis õuna-, marja- ja isegi kartulikissellid. Kissellid on suurepärased, kuna need on lihtsad valmistada ja neid saab kohandada vastavalt hooajale ja kättesaadavatele koostisosadele.
Maasikakissell
Kui rabarber märgib Eestis kevade saabumist, siis maasikas on kahtlemata suve sümbol. Need rubiinpunased marjad ei toeta mitte ainult meie tervist, vaid …
Rabarberikissell
Rabarberi saabumine turule või koduaeda märgib kevade ametlikku algust paljude jaoks. See hapukas viljaliha on eriti armastatud oma mitmekülgsuse poolest, olles suurepärane …
Kakaokissell
Kakaokissell on imemaitsev magustoit, mis toob rõõmu nii suurtele kui ka väikestele maiasmokkadele. Selle rikkalik šokolaadine maitse sulab suus ning valmistamine on …
Piimakissell
Kas mäletate, kuidas vanaema keetis piimakisselli, mille lõhn täitis kogu maja ning mille maitse jääb meelde terveks eluks? Piimakissell on Eesti köögis …
Õunakissell
Eesti sügised on justkui loodud õunte nautimiseks. Kui puud on kaotanud oma suvise roheluse ja riietanud ennast punastes ning kuldsetes toonides, on …