Toorsalatid

Lehesalat

Lehed pestakse rohkes vees ja raputatakse tahedaks, rebitakse väiksemaks. Peale puistatakse suhkrut ja soola, kergelt segatakse juurde rõõsk või hapukoor. Soovi korral lisatakse õhukesteks viiludeks lõigatud kurki, rediseid või tomatit. Salatile puistatakse tilli ja petersellilehti, võib lisada ka hakitud kõvaks keedetud muna.

Lehesalati koostisosad:

  • 300 g lehtsalatit või mitme lehtvilja segu: nurmenuku-, spinati-, oblikalehed jms
  • 1 kurk või 100 g rediseid
  • mõned kirsstomatid
  • sool
  • suhkur
  • 3 spl. rõõska või hapukoort
  • hakitud tilli ja petersellilehed
  • muna (valikuline)
4.5 2 hinnangut
Hinnang

Kommentaarid

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare