Toorsalatid

Kapsasalat

Kapsas riivitakse või lõigatakse ribadeks, tambitakse pehmemaks ja hoitakse 15 minutit hapukapsa- või kurgi soolveega segatult. Lisatakse teised toiduained ja maitsestatakse.

Kapsasalati koostisosad:

  • 300 g valget peakapsast
  • hapukapsa- või kurgisoolvesi
  • 1 väike sibul või sibulapealsed
  • 1 tl. mädarõigast
  • 2 õuna
  • sool
  • suhkur
  • hapukoor või taimeõli
  • hakitud maitseroheline

Kapsasalat pohladega

Kapsas lõigata peenteks ribadeks või riivida. Pohlad suruda katki, segada suhkru ja riivitud kapsaga ning lasta kaanega suletud nõus mõni aeg seista. Enne laualeandmist lisada riivitud õun.

Koostisosad: 200 g valget peakapsast, 1 klaas küpseid pohli, 1 suurem õun, suhkrut.

4.5 2 hinnangut
Hinnang

Kommentaarid

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare