Lihatoidud Praadimine

Liha praadimine

Praadimiseks kasutatakse kõige õrnemat ja võimalikult vähese sidekoega liha, mis praadimise vältel täielikult pehmeneb. Toidukauplustes on müügil mitmesuguseid pannil praadimiseks valmis lihalõike. …

Praadimine

Kala praadimine

Kalafileed lõigatakse praadimiseks tükkideks, tervetel kaladel lõigatakse enne tükeldamist luud välja. Külmutatud kalafileed pannakse praadima sulatamata. Hoitakse soolaga ülepuistatult ja äädika või …

Praadimine

Kartulite praadimine

Kartuleid praetakse toorelt või keedetult. Praekartuleid süüakse iseseisva toiduna või liha- ja kalatoidu lisandina. Järgnevalt seletame, kuidas praadida tooreid või keedetud kartuleid …

Lihatoidud Praadimine

Paneerimine

Paneerimiseks nimetatakse ettevalmistatud toiduainete kastmist jahusse või riivsaiasse. Paneerimisega muudetakse toiduaine pind kuivemaks, mis soodustab pruunistumist ja takistab mahla ning rasva väljavoolamist. …