Keetmine Lihatoidud

Liha keetmine

Keedetakse kõikide koduloomade külje-, laba- ja rinnatükke, keelt, neerusid, südant, kopsu, seajalgu ning lindusid. Selles artiklis keskendume peamiselt veiseliha ja sealiha keetmisele, …

Keetmine

Kalade keetmine

Kala keedetakse tervelt või tükeldatult. Vesi maitsestatakse soola, vürtside ja maitseviljadega, lisada võib ka äädikat või haput mahla (sidruni-, õuna-, valgesõstra mahl). …

Keetmine

Munade keetmine

Kuidas ja kui kaua keeta mune? Leia soovitud tulemuse saamiseks sobivad töövõtted ja õige muna keetmise aeg. Toatemperatuuril hoitud munad pannakse keevasse …

Keetmine

Peetide keetmine

Siit leiab lihtsa õpetuse, kuidas keeta klassikalist punapeeti. Tavaline punapeedi keetmine toimub aeglaselt (kuni 1h), kuid ühe kavala nipiga saab peeti keeta …

Keetmine

Kartulite keetmine

Soovid õppida, kuidas keeta kartuleid õigesti? Siit artiklist leiad kõik, mida pead teadma kartulite keetmisest. Loe, kuidas keeta- või aurutada värskeid-, vanu-, …

Keetmine

Aedviljade keetmine

Värskete aedviljade keetmine Aedvilju keedetakse koorimata või kooritult. Koorimata aedviljad pestakse hoolikalt puhtaks, juurvilju pestakse harjaga. Kooritud aedvilju hoitakse keetmiseni kuiva või …