Lauakatmine

Kohvi- või teelaud

Klaasid või tassid asetatakse lauale alustassidel, tassi taha pannakse paremale poole suunatud käepidemega teelusikas. Leivataldrikud on vasakul, alustassiga samal joonel või veidi ees- või tagapool. Pehmete kookide ja tordi söömiseks pannakse leivataldriku paremale poole koogikahvel. Pirukat pakkudes lisatakse nuga-kahvel, mis paigutatakse kas üheskoos paremale poole või nuga paremale ja kahvel vasakule. Väikesed paber- või riidest servjetid asetatakse leivataldrikule. Tassi ja alustassi vahele on soovitatav panna mitmekordselt kokkupandud servjett, mis mahavalgunud joogi endasse imab.

Suhkur, koor, sidrun või keedis pannakse kohe lauale, kuid toitusid võib hiljem järk-järgult juurde tuua (pärast soolase söömist küpsised, koogid või tort).


5 1 hinnang
Hinnang

Kommentaarid

Telli
Anna märku
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare