Hapukapsasalati retsept Hapukapsas lõigatakse vajaduse korral peenemaks, lisatakse hakitud sibul ja õunad või õunapüree. Maitsestatakse suhkruga, lisatakse hapukoor või taimeõli, soovi korral …
Toit
Peedi-õunasalat
Peedi-õunasalat on mitte ainult maitsev, vaid ka toitaineterikas valik, mis pakub mitmeid tervisele kasulikke omadusi. Peet ja õun sisaldavad vitamiine, mineraale ja …
Kartulite keetmine
Soovid õppida, kuidas keeta kartuleid õigesti? Siit artiklist leiad kõik, mida pead teadma kartulite keetmisest. Loe, kuidas keeta- või aurutada värskeid-, vanu-, …
Muretaigen
Muretaigna valmistamiseks on sobiv jahe ruum, samuti olgu kõik toiduained ja töövahendid külmad, et rasvaine ei sulaks, siis saab taigen hea ja …
Guljašš
Guljašš on liha- ja köögiviljapõhine roog, mis on pärit Ungarist. See on tuntud oma rikkaliku maitse ja aroomi poolest, mis saavutatakse erinevate …
Kimchi: ajalugu, valmistamine ja kasulikkus tervisele
Kimchi on Koreast pärit traditsiooniline kääritatud köögivili, mis on tänu oma ainulaadsele maitsebuketile ja tervisele kasulikele omadustele saavutanud ülemaailmse populaarsuse. Seda peetakse …
Kõrvitsamoos
Kõrvitsamoos on sügisese hooaja üks parimaid viise kõrvitsa maitse ja toitainete säilitamiseks. See artikkel annab teile põhjaliku ülevaate, kuidas valmistada kõrvitsamoosi algusest …
Mustsõstramoos
Mustsõstar on Eesti aedades üks armastatumaid marju, millel on rikkalik vitamiinide ja antioksüdantide sisaldus. Kui Eesti suvi saabub oma lühikeses, kuid intensiivses …
Munade praadimine: samm-sammult erinevad praemuna õpetused
Muna praadimine on üks lihtsamaid ja kiiremaid viise hommikusöögi valmistamiseks, kuid selle tagasihoidliku toiduvalmistamismeetodi all peitub mitmeid variatsioone. Selles artiklis käsitleme erinevaid …
Friikartulid
Friikartulid on üks universaalsemaid ja armastatuimaid roogasid üle maailma. Koduste isetehtud käsitöö friikartulite valmistamine võib olla nii lihtne kui ka keerukas kunst. …
Ahjukartulid
Ahjukartulid on Eestis üks populaarsemaid ja universaalsemaid roogasid. Neid võib leida nii koduköökidest kui ka restoranide menüüdest. Kuigi ahjukartulite valmistamine võib tunduda …
Marineeritud männiriisikad
Männiriisikad on ühed Eesti metsade varjatud aarded, mis on eriti populaarsed sügisel. Marineeritud männiriisikad on suurepärane viis nautida seda aromaatset seent aastaringselt. …
Marineeritud šampinjonid
Marineeritud šampinjonid on suurepärane viis nautida seda populaarset seent aastaringselt. Selles artiklis käsitleme, kuidas marineerida šampinjone, millised on parimad koostisosad ja kuidas …
Marineeritud puravikud
Marineeritud puravikud on veel üks hinnatud hoidis, mis võimaldab nautida metsaseente rikkalikku maitsebuketti aastaringselt. Selles osas käsitleme marineeritud puravike valmistamise retsepti, samuti …
Marineeritud kukeseened
Marineeritud kukeseened on suurepärane viis nautida seda metsaandide kuningat aastaringselt. Allpool leiate üksikasjaliku retsepti marineeritud kukeseente valmistamiseks, samuti nõuandeid ja nippe, et …
Kaerahelbeküpsised
Kaerahelbeküpsised on paljude inimeste lemmikud, kuna need on mitte ainult maitsvad, vaid ka suhteliselt tervislikud võrreldes teiste küpsisetüüpidega. Kaerahelbed sisaldavad palju kiudaineid, …
Koorene gnocchi kana ja sidruniga
Kas olete kunagi proovinud gnocchi’t? See Itaalia päritolu kartulipasta on oma pehme tekstuuriga tõeline delikatess. Kui lisate sellele veel koorese kana ja …
Kreemjas Dijoni kana pasta
Kas olete kunagi proovinud Dijoni sinepiga kana pastat? Kui ei, siis on aeg seda teha! See roog on täiuslik kombinatsioon kreemjast kastmest, …
Pasta kana ja pestoga
Kas olete tüdinenud tavalistest pastaretseptidest ja otsite midagi uut ja põnevat? Siin on üks retsept, mis võib teie pastakogemuse täiesti uuele tasemele …
Pasta carbonara
Kas olete kunagi mõelnud, kuidas tuua Itaalia köögi maagia oma Eesti kodu söögilauale? Pasta carbonara on üks neist retseptidest, mis on lihtne, …
Mustsõstrakissell
Mustsõstrad, need pisikesed mustad pärlid, mis kasvavad paljudes Eesti aedades, on tõelised C-vitamiini pommid. Nendest marjadest valmistatud kissell on sügavalt tumepunase värviga, …
Maasikakissell
Kui rabarber märgib Eestis kevade saabumist, siis maasikas on kahtlemata suve sümbol. Need rubiinpunased marjad ei toeta mitte ainult meie tervist, vaid …
Rabarberikissell
Rabarberi saabumine turule või koduaeda märgib kevade ametlikku algust paljude jaoks. See hapukas viljaliha on eriti armastatud oma mitmekülgsuse poolest, olles suurepärane …
Kakaokissell
Kakaokissell on imemaitsev magustoit, mis toob rõõmu nii suurtele kui ka väikestele maiasmokkadele. Selle rikkalik šokolaadine maitse sulab suus ning valmistamine on …